Nyt navn - men samme gode service

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.1 Juni 2021 - Kl.8:25

Hobby Huset skifter navn til HH Trælast og Byggecenter.

Det nye skilt med navnet kommer op i Grundvad.

Adresser, telefonnumre og afdelingerne i Grundvad, Stoholm og Søby forbliver de samme, men fremover skifter Hobby Huset navn til HH Trælast og Byggecenter. Det sker for at signalere, at virksomheden er en professionel tømmerhandel, som henvender sig til både private og erhverv - herunder mange håndværkere.
- Vi bevarer den gode service, alle tre afdelinger og vores nuværende varersortiment, så det er kun navnet, der ændrer sig. Vi vil gerne med navnet vise, at vi er et velassorteret byggemarked og en professionel trælast, siger Kim Jakobsen, der er afdelingsleder i HH Trælast og Byggecenter Grundvad.
Han fortæller, at virksomheden har oplevet en stor vækst, og at antallet af håndværkere er steget markant blandt kunderne. Den udvikling vil man gerne tilgodese via navneskiftet.
- Vi har rigtig mange håndværkere, der handler hos os, og de kommer fra nær og fjern: Den store udvikling og vækst, som HH Trælast og Byggecenter oplever, vil vi gerne være med til at bære fremad - også via navneskiftet og den signalværdi, som det nye navn har, siger Kim Jakobsen.
Han understreger, at de private kunder naturligvis stadig er velkomne, ganske som nu.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android