Nyt snedkeri er åbnet i Rettrup

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.30 Juni 2020 - Kl.7:49

Rasmus Bielefeldt Larsen laver både møbler og interiør.

Rasmus Bielefeldt værner om det gode håndværk.

I et lille hyggeligt værksted på en landejendom ved Rettrup Kær sø, har Rasmus Bielefeldt startet sin egen virksomhed. Det hedder Bielefeldt Snedkeri, og det er et snedkeri, som har specialiseret sig i at lave unikke løsninger til hjemmet, hvor der ikke findes standardløsninger. Rasmus er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har altid haft en stor passion for træ og det gode solide håndværk som holder for evigt:
- Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten - når jeg leverer et færdigt produkt skal både kunden og jeg selv være 100 procent tilfredse, siger han.
Rasmus er opvokset i Vinde og har arbejdet som tømrer og snedker flere steder på Skiveegnen. Efter et længerevarende ophold med tømrer- og snedkerarbejde i Australien vendte han i 2008 hjem til Skive, og til finanskrise og arbejdsløshed. Det førte til en uddannelse i Aalborg som bygningskonstruktør og herefter et job som konstruktør i et ingeniørfirma. Imens voksede drømmen om at have sin egen virksomhed, at kunne fordybe sig i opgaverne, og ikke mindst vende tilbage til træarbejdet.
I mellemtiden havde han slået sig ned med familien i Rettrup, på et hyggeligt landsted med god plads til de mange håndværksprojekter. Her har han startet sin lille snedkervirksomhed som på trods af coronakrisen er kommet godt fra start - der er indtil videre både indbygningsreoler, bordplader og skabsløsninger i ordrebogen. Montageopgaver og andre tømreropgaver tages også gerne ind.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android