Oddense Ældrecenter og Oddense Børnehave fejrede fastelavn sammen

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.5 Marts 2019 - Kl.9:00

Oddense Ældrecenter og Oddense Børnehave fejrede fredag fastelavn sammen med to af kommunens oplevelsesmedarbejdere, Jette Bak Futtrup og Lena Kappel, på Oddense Ældrecenter.

Oddense Ældrecenter og Oddense Børnehave fejrede fredag fastelavn sammen med to af kommunens oplevelsesmedarbejdere, Jette Bak Futtrup og Lena Kappel, på Oddense Ældrecenter. Beboerne på plejecentret var mødt talstærkt op og sad forventningsfulde og udklædte rundt om bordene, hvor de tog imod de 23 veloplagte børn fra den lokale børnehave. Børnene startede med at synge to fastelavnssange for beboerne, og flere af beboerne stemte lystigt i med et stort smil på læben, ved synet af de udklædte og syngende børn.
Børnene havde fine tegninger med til ældrecentret og et stort og festligt pyntet fastelavnsris, der straks blev beundret.
Den store tønde hang så alle kunne se den, og både børnehavebørn og beboer fra ældrecentret lagde alle kræfter i for at få indsigt i, hvad der gemte sig i tønden. Efter tøndeslagning havde køkkenet på ældrecentret bagt de lækreste fastelavnsboller, der blev nydt med saftevand og kaffe. 
Inden børnene tog tilbage til børnehaven, gik flere af dem rundt og hilste pænt på beboerne og fik en snak om løst og fast – til stor fornøjelse for både store og små. Flere hæftede sig ved, at der var navnesammenfald mellem de to generationer, hvilket gav en god snak og store smil. Det var en fantastisk dejlig formiddag.