Oddense Idrætsforening er blevet 100 år

Af Sanne Alsbjerg - Tirsdag d.23 Juni 2015 - Kl.8:15

Søndag var flaget hejst ved OddenseHus, som den har været så mange gange før.

Børn og barnlige sjæle fik prøvet at spillet floorball.

Søndag var flaget hejst ved OddenseHus, som den har været så mange gange før. Denne gang var det dog en gammel herre der skulle fejres. Oddense Otting Ungdoms- og Idrætsforening kunne fejre deres 100 års jubilæum.
Den 22. juni 1915 blev foreningen dannet og lever i dag i bedste velgående. Det er en sund og bred foreningen, drevet af frivillige hænder. 
Foreningen holder i dag til i byens nye samlingspunkt OddenseHus, og tilbyder nu som dengang den blev dannet gymnastik, men også andre idrætsgrene er kommet til og fra gennem årene som der har været behov for. 
Dagen blev fejret med åbent hus et par timer i OddenseHus, hvor der var mulighed for at børn og barnlige sjæle kunne kigge forbi og prøve at spille floorball, som er en ny sportsgren på DGI´s liste.  Mange kender hockey fra skolen, de ved bare ikke, at de i realiteten altid har spillet floorball når de spiller dette spil. Hockey foregår udenfor på en lukket bane, med en hård rund kugle, hvorimod Floorball foregår i en hal med bander og en rund let bold med huller i.
I dagens anledning havde foreningen fået besøg af en træner fra Sunds Floorball Club, som kunne vise nogle forskellige teknikker, inden der blev spillet løs på to mål. Der var ingen tvivl om at de der deltog morede sig, gik til den og fik sved på panden og det var usanset om man var 8 eller 40 år. Så mon ikke der er grundlag for at foreningen kan gøre dette til en ny sportsgren i klubben til vinter.

Læse mere i avisen ...