Også anlægskoncert i Balling til næste år

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.10 September 2019 - Kl.9:34

Så kan alle, der kan lide god og gratis musik, godt slå kryds i kalenderen. Der kommer nemlig også en Anlægskoncert i Balling i 2020.

I år var Hula Hula et stort trækplaster. Hvem, der spiller i 2020, er endnu hemmeligt. Stemningsbillede fra Anlægskoncerten i år.

Så kan alle, der kan lide god og gratis musik, godt slå kryds i kalenderen. Der kommer nemlig også en Anlægskoncert i Balling i 2020. Det fortæller formanden for Balling-Volling Borgerforening Preben Davidsen til Spøttrup Ugeavis.
- Vi har besluttet at koncerten næste år bliver den 22. august, og vi glæder os til at invitere alle til en rigtig god og festlig oplevelse. Lige nu er vi i dialog med musikere, og jeg kan ikke sige mere, men jeg kan godt love, at det bliver endnu bedre i 2020, siger Preben Davidsen.
I år fandt Anlægskoncerten sted for andet år i træk. Tiltaget har siden starten været til tilløbsstykke, og der kommer også mange mennesker fra andre byer. Det første år var der således cirka 400 mennesker til Anlægskoncert i Balling, og i år fordoblede koncerten sit deltagerantal. Der deltog nemlig hele 800 personer til musikhyggen i byens anlæg.
- Vi har masser af plads i Balling, og der kan være et par tusinde mennesker i anlægget, så man skal ikke blive hjemme af frygt for, at vi ikke kan finde en plads til en gæst mere, siger Preben Davidsen.