Onsdagskaffe med smil i Rødding

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.10 Marts 2020 - Kl.9:19

Den 13. og 14. marts er der mulighed for en oplevelse, når der er Rødding Revy 2020.

Revyholdet håber på stor opbakning. Fra venstre ses Klaus og ved klaveret Mia.

Den 13. og 14. marts er der mulighed for en oplevelse, når der er Rødding Revy 2020. Det sker i Rødding Forsamlingshus begge dage, og i år hedder stykket Onsdagskaffe. Titlen er opkaldt efter en ugentlig begivenhed, som finder sted på Spøttrup Kro, hver onsdag formiddag, og sådan et sted udveksles, der jo mange dagligdagsbegivenheder. Det er dem revyholdet i år tager udgangspunkt i.
- I Rødding har vi tradition for at lave revy hvert år, og vi har gjort det i mange, mange år. Revyholdet kæmper en brav kamp for at få brikkerne til at falde på plads. Der er mange ting, der skal skrives og tilpasses. Og ikke at forglemme, indøves, siger Henrik Nielsen fra Revyholdet til Spøttrup Ugeavis.


I revyen dukker der mange, sjove og ”skæve” personer op, og giver deres besyv med til onsdags kaffen. Emnerne er mange, og vi kan nævne nogle stykker, uden dog, at afslører for meget. Glæd dig derfor til at høre om både affaldssortering, spirituskørsel, om hvordan dele af ungdommen oplever Rødding og om pensionisttilværelsen. Prominente personer dukker også op - og ja corona er jo uundgåeligt. Alt sammen med et meget lokal fokus.
- Vi glæder os til, det løber af stablen, og vi håber, at lokalsamfundets borgere vil bakke op om revyen. Det er frivillig arbejde, så vores løn er jo opbakningen, siger Henrik Nielsen.
Den lokale brugs sælger billetter. Fredag serveres der kage, kaffe og sodavand i pausen, mens gæsterne lørdag kan spise deres medbragte mad, før revyen starter. Efter revyen spilles der op til dans.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android