Ordentlighed og ærlighed fører til vækst

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.1 September 2020 - Kl.9:03

Om det er Fru Jensen, der skal have en ny pakning i sin vandhane eller et stort boligkompleks med lejligheder, som skal bygges i Århus, så træder det lokale firma Vejby El & VVS A/S gerne til.

I alt er det indtil nu blevet til 4 Gazeller for vækst. En i 2007, en i 2008, en i 2009 og en i 2019.

Ingen opgave er for lille eller stor for Spøttrup-virksomheden, der med sine mange år på bagen har en stor erfaringen inden for alt VVS- og elarbejde.
- Vi har opgaver i hele landet, men også mange opgaver lokalt. Vi har 10 mand, som kun kører ud her fra Vejby og til lokalområdet, og vi er utrolig glade for opbakningen lokalt. Vi samarbejder også med andre lokale virksomheder, hvilket giver os en masse spændende opgaver, siger Tom Jensen.
Han er en af Vejby El & VVS A/S i alt fire ejere. Udover ham tæller ejerkredsen Peter Hansen, Brian Krarup og Jes Nørgaard. I alt er der 50 ansatte, og udover afdelingen i Vejby har virksomheden også en ejendom i Rødovre, hvorfra cirka 15 mand kører ud til opgaver i det sjællandske. 
- Vi har både private og erhverv i vores kundekreds, og vi kan faktisk lave alt inden for de to områder VVS og el. Lige nu arbejder vi for eksempel med el og VVS i en række nybyggede lejligheder i Århus og Viborg, og tidligere har vi lagt gulvvarme i Spøttrup Kulturhal. Det er også os, der har bygget den nye og store værkstedshal ved N.C. Nielsen i Balling. Det er sket sammen med Ole Ibsen A/S, siger Tom Jensen.

Fire gazeller
Opgaver er der således nok af i Vejby, og det kan ses på væksten.
- Folk vælger os på grund af vores faglighed. Vi sætter en ære i at gøre arbejdet ordentlig. Det, vi laver, skal være i orden, og når det er det, så rygtes det positivt, siger Tom Jensen.
Væksten har således først til hele fire Gazellepriser, som uddeler af Børsen hvert år til viksomheder i høj vækst. Vejby El & VVS A/S har således fået en Gazelle-pris i både 2007, 2008, 2009 og 2019.
- Vi behandler kunderne godt. Alle kan få en kunde en gang. Kunsten er at få kunderne til at komme igen, siger Tom Jensen.
Det var Brian Krarup, der startede virksomheden. Han drev den alene i cirka 10 år, og herefter kom Tom Jensen og Peter Hansen til. Senere udvidede de tre igen ejerkredsen med Jes Nørgaard, og dermed blev el-delen føjet til.
- Vi oplever en god synergi-effekt ved at favne de to områder. Det kommer kunden til gode i form af pris blandt andet, siger Tom Jensen.
Han glæder sig over, at Vejby El & VVS A/S har en stab af gode ansatte. En stor del af dem er således også udlært i virksomheden.
- Vi vil herne tage ansvar for fagene ved at uddanne faglært arbejdskraft. Vi har derfor altid et sted mellem fem og seks lærlinge, siger Tom Jensen.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android