På forkant med medieverdenen

Af rj - Tirsdag d.4 Marts 2014 - Kl.11:45

Selvom man er digital,- kan man godt være lokal. Og det har Spøttrup Ugeavis nu været i over 20 år og formidlet store som små lokale begivenheder.
Vi synes godt vi kan tillade os at give os selv et klap på skulderen. Med over 40.000 afspillede indslag med 4.500 hustande som vores kernemål på godt og vel et år, må det siges at spøttrupborgerne har taget vel imod vores NetTV. Og det er vi selvfølgelig  glade for, for det var et sats fra vores side - men - vi er stadig en avis, - og til og med gratis :)
Derfor er det også vigtigt for os at I husker, at uden jeres opbakning - og annoncer, store som små, har I ikke denne mulighed for at gøre opmærksom på netop JERES arrangement eller begivenhed.

Vi sætter en ære i at være tilstede, når tingene sker i vores lokalsamfund. Det er vigtigt for os at følge med i, hvad der sker på vores egn. Kan vi ikke selv være der, og har I ønske om at det bliver omtalt, har vi altid muligheden for at lave en aftale om at have en lokal referant, der skriver om begivenheden og tager billeder derfra. Og det benytter vi os gerne af:)

Vi er en lille redaktion, men vi er store af, at så mange benytter os, både som annoncemedie og som kontaktmedie. Og vi gør, hvad vi kan, for at være på forkant med den medieverden, som vi er en del af. 
Senest er vi gået på Facebook, hvor vi præsenterer „godbidder“ på forhånd fra den kommende uges avis, samt henvisninger til arrangementer i lokalområderne. Her kan man også være på forkant med de NetTV-indslag, vi producerer i ugens løb, idet de annonceres hér før end de kan ses på vores hjemmeside.

Og apropros hjemmeside! Her kan du,- hvis ugens avis er forsvundet i mængden af de ugentlige reklamer - se ugens avis i en letoverskuelig og netvenlig udgave, så du ikke går glip af det gode tilbud eller tidspunktet for arrangementet i din by.
Med vores gratisomdeling til over 4.500 hustande i den gamle Spøttrup kommune synes vi, at vi giver Jer valuta for pengene - både som annoncører og som læsere - og vi vil fortsat bestræbe os på at dække alt det vi kan i vores kerneområde. Det er vigtigt for Jer - og derfor også for os.

Annoncører er vigtige for os, - uden dem er der ingen Ugeavis - eller NetTV. Så husk at annoncér dit arrangement eller tilbud i dit lokale medie - Spøttrup Ugeavis ;)