Plads til flere friske hjerner i Spøttrup

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.5 Februar 2019 - Kl.9:06

Som noget helt nyt kan du sende din hjerne i fitnesscenter i Spøttrup Kulturhal, hvor der udbydes hold onsdage og mandage i Smart Training.

Else Dürr og Bente Nielsen glæder sig til at træne hjernegymnastik i Spøttrup Kulturhal.

Som noget helt nyt kan du sende din hjerne i fitnesscenter i Spøttrup Kulturhal, hvor der udbydes hold onsdage og mandage i Smart Training. Bag holdene står Else Dürr og Bente Nielsen, som er ny-uddannede Smart Training-instruktører i DGI, og holdene udbydes sammen med Spøttrup Motion & Sport. På holdene kan du gennem fysiske øvelser, der kobles op på farver, tal og ord, træne hjernen til at få bedre hukommelse og fokus, og alle er meget velkommen. Træningen kræver ikke noget som helst på forhånd. Du møder op, som du er, og du kommer ikke til at svede - kun mentalt. Det er din hjerne, der skal arbejde.
- Alle kan være med uanset niveau, og vi guider alle igennem træningen, der mest minder om en række sjove lege. De er lavet til at vedligeholde og udvikle hjernen, så den virker, som den skal. Hjernen er vores hovedkontor, og den skal vi også passe på, lige som vi passer på resten af kroppen. Når du styrker hovedkontoret, styrker du også resten, siger Bente Nielsen.
Onsdagsholdet startede i januar, og indtil nu har det været en stor succes. Både trænere og deltagere har det sjovt, fortæller Else Dürr.

Læs mere i avisen ...