Pluk din egen buket blomster ved Oddense

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.9 August 2016 - Kl.11:44

En friskplukket buket markblomster pynter på ethvert bord, og er en god værtindegave, når du skal til fest, og nu kan du hente buketten på vejen.

Det gule velkendte skilt viser vej til marken med pluk selv.

En friskplukket buket markblomster pynter på ethvert bord, og er en god værtindegave, når du skal til fest, og nu kan du hente buketten på vejen.
Egnen har netop fået sin første Pluk Selv blomstermark på Saugstrupvej 6 i Saugstrup ved Oddense, så nu kan alle i Salling parkere bilen, plukke en smuk buket blomster, betale og køre igen. 
Bag marken står Jørgen Børsting Pedersen, Lasse Dahl Pedersen og Thomas Børsting Pedersen, der er far og sønner, og de håber, at mange vil benytte den nye mulighed for at sammensætte sin egen markbuket i Salling.
- Vi har været i gang med at så og plante siden april. Nu står marken klar med flotte blomster i forskellige farver og typer, og der er også plantet et nyt hold længere nede af marken, som skyder op lidt senere på sæsonen, siger Jørgen Børsting Pedersen, der fortæller, at marken også har sin egen facebooksiden ved navn Saugstrup pluk selv blomster.
- Vi er en del af det landsdækkende Pluk Selv Blomster-koncept, så vi har samme gule skiltning, som de øvrige. Vi er dog den eneste på egnen. De nærmeste ligger ved Herning og Holstebro, siger Jørgen Børsting Pedersen.
Der kan betales med både kontanter og mobile pay ved marken, og det er også muligt at trække et par skobeskyttere over skoene, hvis den danske sommer skulle have kastet regn på marken.