Politisk Boksekamp I Durup

Af Jan Sand - Tirsdag d.10 Oktober 2017 - Kl.11:34

Knap 70 mennesker havde fundet vej til selskabslokalerne i Durup Hallen

Boksehandskerne blev hurtigt taget i brug, men selvom det var en hårdtslående debat, var det to gentlemen, der diskuterede uden at kommer under bæltestedet.

Tekst og foto af: Jan Sand

Knap 70 mennesker havde fundet vej til selskabslokalerne i Durup Hallen, da Landboforeningen Limfjord, vælgerforeninger fra Venstre og Socialdemokratiet i Skive Kommune og Bokseklubben Nordsalling arrangerede årets første vælgermøde. 
Den 21. november skal stemmerne kastes, og der er kamp om vores stemmer. 
I Durup Hallen var kamphanerne den regerende borgmester Peder Christian Kirkegaard fra Venstre i det blå ringhjørne og modstanderen i det røde hjørne var Socialdemokraternes borgmesterkandidat Peder Christensen.
I den improviserede boksering styrede sportsjournalisten Ole Tang slagets gang. Et job han klarede med bravour, som en yderst fair og humoristisk ordstyrer, der kunne strø om sig med ordsprog og gruk af de fineste slags. 
De to kombattanter gav hinanden en yderst fair kamp, og som det sig hør og bør ved enhver mesterskabskamp, var der kønne piger, der heppede på deres idol.
Uenigheden mellem de to var faktisk svær at finde, når snakken faldt på det gode brede samarbejde, der i indeværende valgperiode har været på tværs af partiskel i Skive Byråd. De ønskede begge, uanset valgets resultat, at dette skulle fortsætte i næste periode, til gavn og glæde for kommunens borgere i både by og på land. 

Læs mere i avisen ...