Populær kulturhal skal have ny forpagter

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.4 Februar 2020 - Kl.14:23

Charlotte Christensen stopper i Spøttrup Kulturhals café - men hun fortsætter med at lave festmad.

Charlotte Christensen fortsætter med at lave mad til private fester efter den 1. juni.

De seneste seks år har Charlotte Christensen, Rødding, stået for maden i køkkenet i Spøttrup Kulturhal, men snart er det slut. Hun stopper således som forpagter den 1. juni. Indtil da vil alt dog være som hidtil.
Årsagen er, ifølge den 50-årige Charlotte Christensen, at hendes krop er træt og at hendes fritid er for kort. Hun beskriver på sin Facebookprofil beslutningen som en lang og tung overvejelse, der ikke har været nem at tage - men nødvendig.
- Jeg har været megaglad for at være i hallen, og jeg elsker mit job, men jeg er nødt til at tænke lidt på mig selv nu, siger hun til Spøttrup Ugeavis.
Charlotte Christensen har gennem årene været en yderst populær forpagter, og hun har bragt megen nytænkning og udvikling til caféen, hvor mange har taget ophold og spist - både i forbindelse med sport, men også arrangementer og fester.
Hallens bestyrelse at kunne præsentere en ny forpagter, som kan tage over hurtigst muligt efter Charlotte Christensens sidste arbejdsdag sidst i maj. Bestyrelsen har nedsat et udvalg, der skal stå for at ansætte en ny forpagter. Man forventer at holde ansættelsessamtaler i februar eller marts.

Moderne hal
Caféen i Spøttrup Kulturhal har fornyligt fået et nyt og topmoderne køkken, og det er derfor gode arbejdsforhold, som en ny forpagter går i møde.
Det gamle køkken var tilbage fra 1970, ganske som sportshallen er det. Det gamle køkken var lille og meget utidssvarende i forhold til kravene idag, hvor caféen skal kunne imødekomme lovgivningsmæssige krav fra myndighederne og skal kunne være rammen om en velfungerende arbejdsplads, hvor der laves god og alsidig mad til hallens brugere. Derfor tog bestyrelsen i 2018 en beslutning om at investere cirka 800.000 kroner i det nye køkken. 
Selve Spøttrup Kulturhal gennemgik i 2017 flere større renoveringsprojekter for cirka 1,9 millioner kroner - herunder nye halgulve i begge haller, nye udskiftningsstole og tilskuerbænke, vandskuering og maling af sporthallens vægge. Hallen står derfor med nogle rigtig gode kultur- og sportsfaciliteter, der kan imødekomme brugernes krav om topmoderne faciliteter og god service for lokal befolkningen - uanset alder. Hallen er desuden gearet til såvel hverdagenes sports- og kulturaktiviteter, som større arrangementer, herunder koncerter. 

Læs mere i avisen uge 6