Populær pavillon skal have ny forpagter

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.12 Juli 2022 - Kl.10:59

Den nuværende forpagter stopper i jobbet den 14. september

Går du rundt med en forpagter i maven, så skulle du måske se i retning af Knud Strand. Pavillonen Knud Strand skal nemlig have ny forpagter, når den nuværende - Jonas Kristensen - stopper i jobbet den 14. september.

Pavillonen har vist sig virkelig at have ramt et behov. Den fungerer som et kombineret spisested og café, og det er lokalt også et sted, hvor folk kommer for at hygge sig. Gæsterne spænder vidt, fra de, der vil have aftensmad eller frokost til andre, der nyder en god kop kaffe eller et stykke kage eller en kold øl. Der sælges også en del drinks - med og udne alkohol, og generelt er der højt til loftet i Pavillonen Knud Strand.

Toilettet ved pavillonen er for få år siden sat flot i stand, og der er indrettet et ishus. Det har også været med til at øge aktiviteterne i området.

Pavillonen Knud Strand er et stykke historie lokalt. Der har således været pavillonen ved Knud Strand i generationer, og mange kan huske, at de har besøgt stedet som børn.
Den nye forpagter skal starte til september, og over for ugeavisen forklarer bestyrelsen, at man beklager, at Jonas Kristensen stopper som forpagter, fordi både bestyrelse og gæster har været og er utrolig glade for ham.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android