Borgere til fest i Pulsen

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.7 Oktober 2014 - Kl.12:58

Både fredag og lørdag var der fest i Pulsen i BallingDen kendte tv-kok trak kø ved retterne. Foto: Jan Sand.

Både fredag og lørdag var der fest i Pulsen i Balling, som er egnens nye hus for sundhed og velvære af enhver art, og rigtig mange borgere var mødt op for at byde egnens nye hovedpuls velkommen.
Lokalerne er allerede taget i brug, men en flot officiel indvielse skulle ingen snydes for, og fredag startede derfor med taler, hvorefter der var samvær og hygge med hoppeborg for de små. Derefter gæstede Søren Brynjolf Pulsen med sit sjove show, som fik mange små til at grine - og vist nok også nogle af de lidt større. Aftenen bød på familiemad i caféen, hvorefter der var musik med DJ ICE og poolparty for børn og unge i Pulsens nye varmtvandsbassin.
Lørdag var det store trækplaster den kendte TV-kok Claus Holm, der lavede froost til de fremmødte, og der var kø for at komme til at smage kokkerierne. Desuden optrådte flere af Pulsens aktører med deres kunnen inden for mange forskellige discipliner - herunder mavedans, gymnastik, dans og senioridræt.
Det var også muligt at se varmtvandsbassinet og opleve forskellige udstillinger og kreative aktiviteter. Pulsen har valgt at satse ikke kun på de traditionelle sportgrene, men også andre mindre udbredte - herunder mavedans, som man kan gå til hver tirsdag i hallen.
Aftenen sluttede med en stor fest med dansk og levende musik.