Pulsen Balling er genåbnet

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.16 Juni 2020 - Kl.9:18

Cafe, Wellness og Fitness i Balling er klar til at tage imod kunder og gæster igen.

- Vi har sprittet af, lavet opmålinger, sat tape på gulve og bænke og i det hele taget gjort alt, hvad vi kunne for at man kan føle sig sikker i Pulsen. Fester er der også åbnet for igen. En del fester er flyttet fra foråret til efteråret, så det ser ud til at vi får travlt fra august, men overvejer du at holde en fest, vil vi meget gerne hjælpe, siger centerchef Kasper Juhl Olesen. 
Han garanterer at alle retningslinjer bliver fulgt, og Pulsen har også retningslinjer for brug af både fitness og wellness sektionerne i centeret. De kan findes på hjemmsiden. 
Hvornår alle aktiviteter kan køre som normalt er stadig uvist, men de har de positive briller på. 
- Vi håber stadig, at vi skal holde halbal til efteråret. Retningslinjerne ændrer sig hele tiden - og mere og mere i den positive retning. Vi satser på, at vi kan holde et brag af en fest med mindst 500 danseglade gæster, siger Kasper Juhl Olesen. 

Afslutning
Selvom det hele er ved at åbne igen, skal der dog holdes en afslutning også.
Det hele lukkede så pludseligt, at der ikke blev mulighed for at takke for sæsonen i senioridræt.
- Derfor holder vi en lille afslutning onsdag 24. juni. Vi skal have en kop kaffe og en nybagt bolle. Så har vi muligheden for at ønske hinanden god sommerferie, og vi håber mange vil være med, siger Kasper Juhl Olesen.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android