Pulsen skal have ny centerchef

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.18 August 2020 - Kl.9:06

Café-delen bortforpagtes samtidig, og køkkenchef opsiges.

Kasper Juhl Olesen har stået i spidsen for Pulsen i snart 5 år.

Kasper Juhl Olesen, som har været chef i Pulsen i 4,5 år, har nemlig valgt at opsige sin stilling. Baggrunden for opsigelsen er, at Pulsens bestyrelse har besluttet at bortforpagte caféen i Pulsen.
Kasper Juhl Olesen har brugt mange kræfter på at udvikle Pulsen og gøre det til det samlingssted, det er blevet. Han er vellidt blandt kunder og frivillige, men Kasper Juhl Olesen ønsker ikke at stå i spidsen for Pulsen, når caféen bliver forsøgt bortforpagtet.
- Det har været spændende at være med til at udvikle Pulsen. Jeg har været meget glad for samarbejdet med kollegaer, de mange frivillige og bestyrelsen, så det har været en tung beslutning, siger Kasper Juhl Olesen.
Han uddyber til Spøttrup Ugeavis:
- Vi er ikke uvenner, men vi er professionelt uenige. For mig er cafédelen hjertet i Pulsen, der hvor møder sker, og der hvor vi planter frøene til de mange aktiviteter. Jeg har samarbejdet med Mette i samtlige år, og de ting, som vi har lavet sammen, har gjort jobbet sjovere. Uden den del og det team kan jeg ikke se mig selv i jobbet mere, siger Kasper Juhl Olesen.
Han understreger, at han kommer til at savne Pulsens brugere:
- Jeg kommer virkelig til at savne alle de mennesker, som jeg har lært at kende via Pulsen, siger Kasper Juhl Olesen, der stopper med udgangen af september.
I bestyrelsen beklager man også beslutningen:
- Vi siger Kasper tak for hans indsats og positive bidrag til Pulsens udvikling. Vi beklager, at han har valgt at forlade Pulsen, men vi ønsker ham held og lykke med at finde en passende udfordring at kaste sig over, siger Boe Madsen, der er formand for Pulsens bestyrelse. 
Omlægningen betyder også, at bestyrelsen er nødt til at opsige Mette Glintborg Jensen som køkkenchef.
- Vi siger Mette tak for den store indsats, hun har lagt i Pulsen og for anstrengelserne for at få caféen til at blive en profitabel forretning med både drift i hverdag og fest, siger Helle Nielsen, bestyrelsesmedlem i Pulsen.
Mette Glintborg Jensen har sidste dag 31. januar og forventer at overholde alle indgåede aftaler i perioden. Kunder med aftaler efter denne dato fastholder lokalereservationen og vil blive kontaktet, når der er indgået aftale med en forpagter. 

Modtager støtte
Pulsen i Salling har snart været åben i 6 år, og der er sket meget i den tid. Med et meget grundigt forarbejde af lokale med både projekt og finansiering, har området fået et lokalt samlingssted, som mange er misundelige på. Pulsen har meget gode faciliteter, som bliver brugt flittigt af skolen, Spøttrup Motion & Sport, Skive kommunes Sundhedssatellit og 300 medlemmer i Pulsen Fitness. Der er god opbakning blandt de lokale til fællesspisninger, senior motion om onsdagen og mange frivillige giver en hånd med, når der skal dækkes borde, passes blomster og når arealerne omkring Pulsen skal vedligeholdes. 
Driften er dog stadig udfordrende og gennem årerne har der været mange initiativer sat i verden for at trække flere gæster til huset. Pulsen har gennem alle årerne drevet caféen og forsøgt at skabe en god forretning med daglig betjening af kunder og med at afholde selskaber i Pulsen. 
- Desværre ser vi os nødsaget til at ophøre med driften af caféen. Dette skyldes, at vi som organisation modtager offentlig støtte og derfor er pligtig til ikke at udøve konkurrerende liberal virksomhed, hvilket cafévirksomhed kan være. Bestyrelsen har derfor besluttet at lukke den gren af vores aktiviteter, der handler om cafédrift. Vi vil afsøge muligheden for at bortforpagte cafédriften til en selvstændigt virkende tredjemand for at opfylde ovennævnte offentlige forskrifter, lyder det fra bestyrelsen om årsagen.
I den nærmeste fremtid vil stillingen som centerchef blive opslået og søgningen efter en forpagter til caféen vil blive indledt. Kasper Juhl Olesen oplyser til ugeavisen, at han endnu ikke har fundet et nyt job, og at han derfor er åben for muligheder, der måtte byde sig.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android