Vær med til at „ puste liv i Pulsen “ ved den store indvielsesfest den 3. og 4. oktober

Af kj - Tirsdag d.23 September 2014 - Kl.10:28

Der er travlt, men jeg er sikker på, at vi bliver færdige til indvielsen, bedyrer centerleder i Pulsen, Rikke Berthelsen.
Pulsen fungerer allerede med mange aktiviteter. Træning, løbeklub og fitness er godt i gang. Vi har fin tilmelding, men der er plads til flere. Der er allerede booket et hold til babysvømning i varmtvandsbassinet og et ekstra hold er ved at blive etableret. Vi arbejder på at finde en instruktør til et lege-plaske hold. Bassinet har tilknyttet fysioterapeut med henblik på træningshold. Det gælder også genoptræning og gigtpatienter.Senioridræt blev startet op i onsdags med 42 seniorer til motion, forskellige spil og selvfølgelig kaffe.
Spinning starter i uge 40.I Café Pulsen har Mette Glintborg Jensen også travlt. Menu kortet er klar og der er booket fester, som skal afholdes i huset i nærmeste fremtid.
Den nye idé, med at afholde børnefødselsdage, har også givet pote og flere er booket.
Desuden er der godt gang i „Take-away-menuer“ som brugere af huset tager med hjem efter træning.

Indvielsesfesten i Pulsen den 3.-4. oktober

starter om fredagen kl. 13 med reception og rundvisning. Kl. 14.30 er der officiel indvielse og taler.
Resten af dagen står i børnenes tegn - med samvær og hygge i form af hoppeborg og mange andre aktiviteter, blandt andet show med Søren Brynjolf som starter kl. 17. 
Kl. 17.30-19.30 starter Familie-Mad i Caféen og aftenen slutter med Pool-Party fra kl. 20-23 - for børn og unge med musik af DJ ICE.
Lørdag den 4. oktober starter med gratis morgenkaffe kl. 9.00
Kl. 10-15 er der LIV I PULSEN for alle borgere, TV kokken, Claus Holm laver frokost. Desuden er der opvisning i mavedans, gymnastik og dans. Senioridræt, og Pulsen motion og Fitness.
BVUIF og Team Spøttrup laver idræt. Kom og se hvad varmtvandsbassinnet kan bruges til. Der er desuden udstillinger og kreative aktiviteter. Nogle af tingene kan man deltage aktivt i - og andre ting må man opleve som tilskuer.
Kl. 19.00-01.00 er der arran-geret Stor Festaften med spisning, dans og levende musik.

OBS: Mad til fredag og festbilletter til lørdag skal bestilles på:
www.bvuif.dk, i Pulsen eller i Dagli’Brugsen Balling senest den 25. september.