Ramsings unge i nye lokaler

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.4 Oktober 2016 - Kl.11:12

I sidste uge kunne de unge i Ramsing Ungdomsklub flytte i nye lokaler på Ramsing Skole, og de nye rammer vækker begejstring hos såvel brugere som personalet i en af egnens største ungdomsklubber.

I sidste uge kunne de unge i Ramsing Ungdomsklub flytte i nye lokaler på Ramsing Skole, og de nye rammer vækker begejstring hos såvel brugere som personalet i en af egnens største ungdomsklubber. Klubben har også hidtil været på skolen, men den nye klub ligger i nyrenoverede lokaler, og folkene bag har haft travlt op til åbningen. Samtidig med flytningen har klubben fået to nye ledere i form af Lene og Dan, mens Pia er fast medhjælper,  og de glæder sig utrolig meget til at hygge med de unge mennesker i skønne og nye lokaler.
- Det har har været hårde 11 dage op til åbningen, da maleren først var færdig med at male alle vægge den 16. september. Vi har fået en del hjælp udefra, hvilket vi sætter stor pris på. Vi har nået rigtig meget, og de unge var glade for lokalerne, siger Lene Hansen
Klubben tilbyder, som den klub eneste i Skive Kommune, klub for 5. og 6. klassetrin, og der vil altid være mindst tre voksne i klubben tirsdage og torsdage, hvor der er åbent.

Læs mere i avisen ...