Det bli'r ik' bedre i Rødding

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.21 Februar 2017 - Kl.12:11

Den årlige lokalrevy i Rødding vender tilbage i weekenden 24 og 25 februar.

Den frivillige teatertrup til prøverne. Fra venstre er det Susanne Nyman, Sten Kjelgaard,
Henrik Nielsen, Jørgen Laustesen, Linden Jensen Frederiksen, Klaus Nielsenv og Heidi Sigh. Matias Høj Jensen og pianist Flemming Jensen mangler på billedet, men bliver nok fundet inden forestillingerne.

Den årlige lokalrevy i Rødding vender tilbage i weekenden 24 og 25 februar.
Titlen på årets forestilling er Det Bli'r Ik' Bedre, og i den tager de frivillige bag forestillingen fat i emner som sproglige misforståelser hos lægen, vejenes og fortovenes dejlige beskaffenhed i Rødding og Ole Henriksen, med hans ukuelige optimisme og brede smil dukker også op. Mere vil Henrik Nielsen, som er en af tovholderne bag revyen, ikke løfte sløret for, der skal jo også være overraskelser.
- Os frivillige hygger os sammen med at sætte forestillingen op, og revyholdets pianist Flemming Jensen er klar igen, efter hans succes sidste år. Vi glæder os til at opføre revyen, og se en masse mennesker more sig og have det sjovt sammen. Vi har kæmpet med tekster og opsætningen henover vinteren, så vi håber der kommer et stort publikum og honorerer det, siger Henrik Nielsen.
Han er ret fortøstningsfuld med hensyn til publikum, for fredag aften plejer der at være udsolgt, og selvom det har knebet om lørdagen de sidste par år, er der allerede solgt mange billetter til dette års forestilling. Fredag aften bliver der serveret kaffe og kage, og når forestillingen om lørdagen er slut, skal der holdes fest.