Rødding Friskole får ny skoleleder

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.9 Maj 2017 - Kl.12:33

Ninna Skovby blev på Rødding Friskoles generalforsamling forleden godkendt af en meget enig forsamling til at være den nye skoleleder på friskolen.

Ninna Skovby.

Ninna Skovby blev på Rødding Friskoles generalforsamling forleden godkendt af en meget enig forsamling til at være den nye skoleleder på friskolen. Skolen har dog allerede siden sommeren 2016 haft den store fornøjelse af at have haft Ninna tilknyttet som konstitueret skoleleder, hvilket har styrket skolen gevaldigt, og skolen står nu som en meget stærk skole, både rent fagligt – men ligeledes med et kæmpe overskud og tid til det enkelte barn og dets behov. Trods en større elevnedgang i det forgangne år, er skolen således stadig stærk, mener bestyrelsen, og elever, forældre og lærere udtrykker alle, at de er glade og tilfredse, og så kan børnene stadig prale af at have over 30 venner på skolen.
Ved fremlæggelsen af årsregnskabet for 2016, kan friskolen ligeledes løfte armene højt op over hovedet. Skolen kan således bryste sig af at have vendt et kæmpe underskud for få år siden – til et stort og flot overskud ved sidste års udgang. Alt dette skyldes skolens hjælpsomme forældrestab og støtteforening samt lærere og skoleleder, mener bestyrelsen.