Rødding-kunstner maler egnens natur

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.5 Januar 2016 - Kl.12:09

Der er en ny spændende gæsteudstiller i Galleri Temporary i Skive fra den 9. januar, hvor der er fernisering.

Lone Boe Nielsen udstiller i Skive.

Der er en ny spændende gæsteudstiller i Galleri Temporary i Skive fra den 9. januar, hvor der er fernisering. Her kan man se Lone Boe Nielsen, som ellers har sit eget Galleri Kamillen med løbende faste udstillinger og atelier ved boligen i Rødding, som nu er på besøg i Frederiksgade i Skive. Hun er en ambitiøs kunstner, der gennem en målrettet indsats igennem årene har skabt sig en levevej som ”malerinde”.
Hendes værker kan ved første øjekast virke som abstrakt kunst med udgangspunkt i naturens glade farver, men ved nærmere eftersyn er det tydeligt, at hun er inspireret af den dejlige egn, som hun og familien bor på.
I værkerne finder man indlejret det komplekse liv i naturen bestående af dyr som fugle, pattedyr og insekter. Værkerne er kendetegnet ved denne kombination af det abstrakte og det figurative nærmest med fotografiske detaljer udført antydningsvist med plads til menneskehjernens videre arbejde.
Ud over gæsteudstiller kan man ligeledes se de faste kunstnere i galleriet som er Aase Engedal, Kaj Fjandbo, John Mårbjerg, Jette Jeppesen, Ingelise Holm & Pia Viborg.
Som altid fornyer deres udstilling også. Udstillingen kan ses i galleriet frem til d. 25. februar.