Røddings børn bagte grønne pizzaer

Af Helle Lenschow - Mandag d.3 Juni 2019 - Kl.10:54

Parkeringspladsen foran Dagli’Brugsen i Rødding genlød sidste mandag af ivrige stemmer, da GoCooks mobile køkken var rykket ind for at inspirere byens familier til at få mere grønt i hverdagen.

Forleden rullede GoCooks køkken til Rødding. Elever fra 5. og 6. klasse på Rødding Skole sprang ombord i det mobile køkken og beviste, at børn sagtens kan bage grønne pizzaer og give kødet baghjul.

Parkeringspladsen foran Dagli’Brugsen i Rødding genlød sidste mandag af ivrige stemmer, da GoCooks mobile køkken var rykket ind for at inspirere byens familier til at få mere grønt i hverdagen. 
Børn fra 5. og 6. klasse på Rødding Skole udviklede 100 procent deres egne pizzaer med grøntsager som porrer og pastinak. Dermed bliver den klassiske pizza med pølser og peperoni udfordret til gavn for både sundheden og klimaet.
- I Dagli’Brugsen vil vi gerne være med til at uddanne den første generation af børn og unge, der er bedre til at lave mad end deres forældre, fortæller Tommy Krogh fra Dagli’Brugsen i Rødding, som har sørget for, at GoCook kom til byen.
I GoCooks rullende køkken lærer børn at lave mad. Det er nemlig startskuddet til at spise flere grøntager. 

Læs mere i avisen ...