Rute 26 udvides, mens Rute 34 må vente

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.6 Juli 2021 - Kl.8:47

Ny aftale om fremtidens infrastruktur får dog ros fra Landdistrikternes Fællesråd.

Aftalen vil skabe et mere sammenhængende land, mener organisationen.

Et samlet Folketing står bag en ny aftale for fremtidens infrastruktur. Der er mange gode elementer i aftalen, der samlet set rummer investeringer for mere end 160 mia. kr. Det mener formanden for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard.
- Først og fremmest vil jeg gerne rose alle Folketingets partier for at stå sammen og skabe sikkerhed omkring fremtidens infrastruktur i Danmark. Det er en historisk stor aftale. Infrastrukturen er det, der binder hverdagen sammen, sikrer gode rammer for erhvervslivet og skaber forbindelser på tværs af by og land. Med denne aftale har Folketinget skabt fundamentet for et mere sammenhængende land, siger han.
Formanden for Landdistrikternes Fællesråd fremhæver særligt de mange investeringer i vejprojekter landet over. Det vil gøre hverdagslivet mere smidigt for borgere og virksomheder i hele landet, mener han.
- I fremtiden er asfalt grøn. Derfor er det positivt, at man har investeret i store vejprojekter. Eksempler som Næstved-Rønnede, Hærvejsmotorvejen samt 2+1 vejen fra Ringkøbing til Herning er blot nogle blandt mange gode vejprojekter, der samlet set skaber stærkere forbindelser mellem land og by.

Læs hele artiklen på side 3 i Spøttrup Ugeavis uge 27.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android