Så fik Oddense sin møbelbutik

Af Jan Sand - Tirsdag d.7 Maj 2019 - Kl.11:19

Humøret var højt, flaget hejst, og der var pølser på grillen, da indehaverparret Birgit og Leo Engholm slog porten op til deres nye lokaler i Oddense forleden.

Der er god plads i de store haller i Oddense. Foto: Jan Sand.

Humøret var højt, flaget hejst, og der var pølser på grillen, da indehaverparret Birgit og Leo Engholm slog porten op til deres nye lokaler i Oddense forleden. Her åbnede Jydsk Møbel Outlet, og mange kiggede forbi for at byde butikken velkommen til Salling.
Det sidste stykke tid, havde der var travlhed på Gravene 5 i Oddense, da Leo Engholm har været ved at flytte butikken fra Skyttevej i Skive og til den nye adresse i Oddense. Nu er alt på plads, og åbningsfesten kunne holdes.
- Grundet pladsmangel var vi nød at finde nye lokaler, og dem har vi fundet her I Oddense, forklarede Leo Engholm, og fortsætter:
- Vi tror på at Oddense er en fin placering, her midt i det skønne Salling. 
Leo Engholm er glad for at butikken nu ligger tæt på både Salling, Skive og Mors:
- Butikken ligger ikke langt fra Skive, Salling eller Mors, og her er et stort opland. Vi er sikre på, at alle kunderne nok skal finde os her, siger Leo Engholm.
De besøgende - inklusiv avisens udsendte - blev budt på pølser og øl eller sodavand, så ingen gik sultne fra den nye møbelbutik i Oddense.