Salling Grovvarer står distancen og investerer i Brodal

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.10 Januar 2017 - Kl.11:04

De sidste 50 år har Salling Grovvarer i Breum og Brodal været en fast del af Salling, som man kunne læse om i Spøttrup Ugeavis uge 52.

De sidste 50 år har Salling Grovvarer i Breum og Brodal været en fast del af Salling, som man kunne læse om i Spøttrup Ugeavis uge 52. Fredag den 6. januar blev der så afholdt jubilæumsfest for alle medlemmerne, kunderne og forretningsforbindelserne.
Der blev holdt taler af formanden for bestyrelsen Kaj Christensen og direktør Mogens Vestergaard, som naturligvis takkede for fremmødet og de sidste 50 år.
Gæsterne blev trakteret med en stor buffet og godt med kaffe, te og andre drikkevarer, og butikken var blevet lukket tidligt, så hele personalet kunne være med til at fejre dagen.
- Vi er svært tilpas med at få bekræftet af vores medlemmer, at det var rigtigt at fejre dagen og de 50 år. Vi havde naturligvis nogle forventninger til dagen, og de blev overgået. Det var dejligt at mærke opbakningen fra medlemmer og kunder sådan en dag, siger direktør Mogens Vestergaard.
Salling Grovvarer har stået distancen i en tid, hvor landbruget har haft det svært. De fleste forretninger med salg til landbrug er enten lukket ned eller blevet opkøbt af andre, sådan at det er de store spillere, der dominerer markedet i dag.

Læs mere i avisen ...