Skoleelever i Vestsalling giver madpakken en makeover

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.24 Oktober 2017 - Kl.12:35

Lange skoledage kræver masser af energi, men madpakkens størrelse er ikke nødvendigvis vokset i takt med skoledagens længde.

Kokken Gorm Wisweh er ambassadør for GoCook, der de næste tre uger skal give alle skoleelever inspiration til og energi i madpakken. Og ja, kokken er ham til højre i billedet.

Lange skoledage kræver masser af energi, men madpakkens størrelse er ikke nødvendigvis vokset i takt med skoledagens længde. Mange børn er sultne i skolen, og så er der risiko for at blive fristet af usunde snacks. 
155.000 danske skolebørn går efter efterårsferien til kamp mod usund snacking og giver samtidig madpakken en seriøs makeover. I Vestsalling er skolerne også godt med. Skolerne i VSD, Hem, Rødding og Oddense er alle med i projektet, der for eksempel skal give eleverne svarene på hvor mange sukkerknalder der er i en frugtyoghurt eller hvad der er den allerbedste snack til en lang skoledag.
Det sker når de sammen med GoCook går i skolekøkkenet for at eksperimentere med sundere snacks og madpakker i efterårets store madpakke-makeover.

Læs mere i avisen ...