Skrabelodssalg bidrog til at sende 5. klasse til Bornholm

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.24 September 2019 - Kl.9:41

Da 5. klasse på Rødding Skole i foråret solgte skrabelodder for Diabetesforeningen, gav overskuddet et godt tilskud til en klassetur til Bornholm.

Nu har Diabetesforeningen åbnet for endnu et skrabelotteri. 

Eleverne fra 5. klasse på Rødding Skole, Spøttrup, var i foråret på gaden for at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen. De gik to og to sammen med forældre fra dør til dør og tjente 8.400 kroner til klassen. Eleverne solgte 600 skrabelodder, og det gav et godt tilskud til turen til Bornholm. 
- Jeg synes, der er en god læring i det for børnene, for de skal kunne præsentere sig og svare på spørgsmål i salgsprocessen, siger Heidi Andersen, som er mor til en af eleverne i klassen. 
Heidi Andersen har samtidig indgående kendskab til diabetes, fordi hendes anden datter har type 1-diabetes. Heidi Andersen er også formand for Diabetesforeningens børnefamiliegruppe i Region Midtjylland. Udover at samle ind til turen til Bornholm har klassen samlet 9.600 kroner ind til diabetessagen. 
- Jeg tror, det betyder meget, at skrabelotteriet går til at støtte børn med diabetes. Jeg synes generelt, vi har mødt stor sympati for sagen, når vi har været på gaden for at sælge skrabelodderne, fortæller Heidi Andersen.

Læs merre i avisen ...