Sommer på Restaurant Gyldendal

Af Karen Juul - Tirsdag d.22 Juli 2014 - Kl.14:10

En flottere udsigt kan man ikke ønske sig - når man sidder og nyder den dejlige mad på terrassen på Restaurant Gyldendal.En flottere udsigt kan man ikke ønske sig - når man sidder og nyder den dejlige mad på terrassen på Restaurant Gyldendal. Der var maser af gæster denne fredag aften. Gæster som enten har valgt at spise i restauranten eller ude det fri. Det er søde piger (Maiken og Kathrine) der står for betjeningen. Ikke noviser - men piger som ved, hvad de har med at gøre.Der er rigtig meget gang i den herude. det skyldes selvfølgelig også det fine sommervejr og folk der holder ferie, fortæller forpagter Laila Andersen.
Vi har haft mange gode oplevelser med sommerhusfolket og ikke mindst sejlerne, som anløber havnen her i Gyldendal. Nogle af dem er ikke så kendt med området og har stillet spørgsmål som f.eks. „ Hvordan kommer vi til Lihme eller andre steder i området“. Jeg har så hjulpet dem med busplaner men har da også, kørt taxa for dem, hvis der var tid. Det er dejligt at kunne yde en god service til feriefolket. 


Laila er stolt over at kunne fortælle, at Restaurant Gyldendal er blevet godkendt til at have kokkeelever - og derfor har ansat Sara. Det er rart for både kokken og jeg - med et par ekstra hænder i køkkenet.Det er denne sæson vi skal lytte og lære og vi har da også allerede nu mange idéer og planer for efterår, vinter og næste sommersæson. Her til efteråret tænker vi at holde åbent i weekender, og for selskaber  - afholde julefrokoster og levere ny-tårsmenuen ud af huset og mange andre tiltag, slutter Laila fra restaurant Gyldendal.