Sommeraktiviteter er et hit blandt børn og unge på SkiveegnenOverskrift

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.21 Juli 2020 - Kl.10:30

Selvom tirsdagen bød på regn og gråvejr kunne Ungdomsskolen-Skive sende 300 børn og unge afsted til Fårup Sommerland.

Det glade Cool sommer team ved eventvognen på Strandtangen. Foto: Skive Kommune.

Der blev naturligvis taget alle corona forholdsregler.
Arrangementet var bare ét af mange, der afholdes på Skiveegnen i løbet af skolernes sommerferie under overskriften Cool sommer. 
Det er ikke sol og varme, der indtil videre har domineret skolernes sommerferie. Det er dog ikke en hindring for børn og unge, der flittigt benytter sig af de mange aktivitetstilbud i sommerferien, hvor de har rig mulighed for at bruge tid sammen. En del af aktiviteter foregår på Spøttrup Borg, og interesserede kan finde hele programmet på Skive Kommunes hjemmeside under Cool Sommer. 
Ungdomsskolen oplyser, at den lidt kedelige sommer, ikke har holdt børn og unge tilbage. 
- Vi har oplevet en stor interesse for vores aktiviteter, og det tror jeg også viser, hvor meget de unge mennesker har savnet fællesskabet og samværet med venner i coronatiden, siger viceungdomsskoleleder, Ludvig Thesbjerg.
Tirsdag den 14. juli gik turen som nævnt til Fårup Sommerland, hvor 300 børn og unge fra Skive Kommune kunne nyde en dag i sommerlandet med alle de aktiviteter, der normalt findes. Der skulle nemlig blot holdes afstand, sprittes hænder samt for de vildeste aktiviteter desuden anvendes mundbind. 
Til dagligt står flere medarbejdere fra Ungdomsskolen Skive klar til at sætte gang i sjove aktiviteter ved Eventvognen på Strandtangen i Skive. Der er blandt andet mulighed for at prøve Stand Up Paddle, orienteringsløb, Spikeball, småspil og meget andet! Der vil også være mulighed for mere stillesiddende fællesskaber med spil, bål- og grillhygge og krabbefiskeri.
- Vi er klar og kan finde på alt muligt! Vi glæder os til at se jer! lyder det fra det friske team ved Eventvognen.
Sommeraktiviteterne under Skive Kommunes Cool sommer finansieres af regeringens tilskudspakke til sommerferieaktiviteter for børn og unge mellem 6 og 17 år. Flere aktører på Skiveegnen tilbyder aktiviteter for enhver smag i løbet af sommeren for eksempel riddertræning, cross, boldspil, gymnastik, tennis, biografture, fossiljagt, kreative værksteder og meget, meget mere.