Spændende besøg i Balling

Af Helle Lenschow - Mandag d.30 April 2018 - Kl.15:35

Balling -Volling Pénsionistforening har været på virksomhedsbesøg hos N. C. Nielsen i Balling

Balling -Volling Pénsionistforening har været på virksomhedsbesøg hos N. C. Nielsen i Balling, og deltagerne havde en lærerig tur. Den gamle smedie startede i 1946. På et tidspunkt begyndte Niels Christian at sælge blandemaskiner, som han lavede af gamle olietønder. Der blev senere salg af landbrugsmaskiner og traktorer, og sidenkom sønnerne Poul og Per med i firmaet. I 1968 begyndte de forhandlingen af Linde Truck, og i løbet af tre år forhandlede de dem over hele landet.
I dag har virksomheden afdelinger i Karslunde, Norge ,Sverige og Finland og naturligvis Balling. Scantruck i Skive startede i 1997 , og i dag kører der 100 servicevogne rundt i hele landet, så kunden er garanteret hjælp inden for to timer. Der blev vist rundt på virksomheden, og det var en spændende og interessant eftermiddag for de 57 fremmødte.
Om aftenen blev der afholdt ekstraordinært generalforsamling i Aktivitetscentret.
Foreningen ønsker at udtræde af Danske Seniorer, og formanden og næstformanden fra Danske Seniorer var til stede, da de har taleret. 33 ud af 35 ønskede dog at udtræde, så det arbejder bestyrelsen nu videre med.