Spøttrup Kro lader lyset brænde i juni

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.17 Marts 2020 - Kl.10:55

Kroen er klar med endnu en stor koncertoplevelse

Kroen er klar med endnu en stor koncertoplevelse

Den 5. juni inviterer Spøttrup Kro til et brag af en koncert. Her gæster Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen kroen med et fem mand stort orkester, og der bliver mulighed for at syne med på alle de gode hits fra Tøsedrengene og Ray Dee Ohh.
Spøttrup Kro er vært ved arrangementet og med kroens mange årige erfaring med koncertoplevelser bliver det uden tvivl en fantastisk aften. Samtidig er der lagt op til en intim aften i samvær med de kendte musikere, for der er kun 250 pladser i salen. Erfaringerne fra kroens tidligere koncerter viser, at man ikke skal vente for længe med at bestille en billet, hvis man vil have denne oplevelse i juni.
Gæsterne skal naturligvis heller ikke gå sultne fra koncerten. Inkluderet i prisen ernemlig  en koncertmenu bestående af tre udsøgte retter og efterfølgende kaffe. 

Overbevisende comeback
Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har under navnet Anne Dorte & Maria igennem de seneste år skabt et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks. Med sig har de to dygtige sangerinder en overmåde imponerende samling af deres egne 80’er og 90’er hits.
Du kan derfor se frem til at genhøre hits som Indianer, Ud under åben himmel, Mandagsstævnemøde, Jeg har lagt mine våben, Jeg vil la’ lyset brænde og Sig – du ka’ li’ mig til koncerten i juni. De to sangerinder medbringer et sangkatalog af de sjældne, der desuden er blevet suppleret med sange fra deres senest indspillet album i eget navn.
Først og fremmest står Anne Dorte & Maria som garanter for en god fest. Publikum i alle aldre kender og kan synge med på deres sange, og de mange og store hits fremføres med exceptionel energi og nerve af artisterne selv, bakket flot op af et band, der både respektfuldt og uimponeret pudser det musikalske arvesølv, under ledelse af tidligere Gnags-trommeslager Mads Michelsen.