Spøttrup Borg byder velkommen til en ny sæson

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.13 April 2021 - Kl.8:16

Vindebroen er sænket, og portene ind til Spøttrup Borg er åbnet op for en spændende sæson med start den 21. april.

Den 21. april genåbner Spøttrup Borg forventeligt. Foto: Spøttrup Borgs Facebookside.

- Og vi glæder os helt vildt til at byde vores gæster velkomme, fortæller museumsinspektør Sam Wullum.
Spøttrup Borgs Venner er en meget aktiv støtteforening og de gæster Borgen flere gange i løbet af foråret, hvor de skaber liv og glæde på den gamle Borg. Spøttrup Borg er således en del af arrangementet De Vilde Blomsters Dag. Arne Friis Hansen fra botanisk forening tager gæsterne en tur langs voldgravene og på volden, hvor der bliver fortalt om blomsterne. I sommerferien er der aktiviteter alle hverdage for hele familien. En gruppe middelalderaktører slår lejr ved Borgen hen over sommeren, hvor de skaber liv og sjove oplevelser for Borgens gæster.
Bispens Marked er altid i uge 30, og inden for de rammer som Corona restriktionerne giver, vil der være fuldt program. Borgen og Parken vil emme af god stemning, når middelalderfolkene lægger vejen forbi Bispens Marked. Her er der altid garanti for et godt grin eller en god fortælling fra en af de mange gæve aktører.
Borgens restaurant Traktørstedet Borgen har fået en ny forpagter til den kommende sæson. Det er den unge kok Nicolai Bro Kruse, som glæder sig til at servere god mad og drikke i de historiske rammer, hvor maden kan nydes med udsigt til både Borgen og Spøttrup Sø.