Det er vigtigt arbejde, der foregår i kulissen

Af Redaktør Navn - Tirsdag d.10 Marts 2015 - Kl.12:40

Spøttrup Kulturhal, Spøttrup Kulturcafé og VUIF trækker i samlet flok med borgerne i centrum for et væld af aktiviteter

Spøttrup Kulturhal, Spøttrup Kulturcafé og VUIF trækker i samlet flok med borgerne i centrum for et væld af aktiviteter. Kuglerne til de mange arrangementer, som folk har adgang til, støbes i kulissen af mange engagerede frivillige.

Når der er idræt, fest eller show i Spøttrup Kulturhal, så er det kun toppen af isbjerget, som brugerne ser. Arbejdet foregår i kulissen, mellem de frivillige ildsjæle, som hallen, caféen og VUIF er velsignet med. Således arbejdes der hele tiden for brugerne, og det bære frugt. Og mens det ofte er de samme mennesker, der trækker i tovene bag aktiviteterne, så er det aldrig svært at få de frivllige involveret - fra håndboldholdet, der serverer til et selskab og dermed hjælper caféen, til trænere og bestyrelsesmedlemmer samt parkeringsvagterne ved markederne på Spøttrup Borg. Og uden disse frivillige kunne miljøet omkring hallen ikke fungere, fortæller centerleder Henrik Godsk, café-forpagter Charlotte Christensen og kasserer i VUIF Inger Krog Nielsen, da avisen møder de tre til en snak om fritidsliv og ildsjæleliv i og omkring Spøttrup Kulturhal.
For hallens miljø trækker ringe langt uden for murene. Herefter til opbakning fra Borgen samt samarbejder med både den lokale petanque- og tennisklub. Og således går det hel op i en helhed i sidste ende, som gør, at området kan bryste sig af en velfungerende og unik kulturhal.