Stemningsfuldt sjovt og spændende Historisk Marked på Spøttrup Borg

Af Susanne Jensen - Tirsdag d.5 August 2014 - Kl.13:15

Lørdag d. 9. og søndag d. 10. august i dette herrens år udspilles det traditionsrige og herlige Historiske Marked på, i og udenfor Spøttrup Middelalderborg arrangeret af Spøttrup Turistforening i samarbejde med Muserum Salling og Spøttrup Borgs Venner

Lørdag d. 9. og søndag d. 10. august i dette herrens år udspilles det traditionsrige og herlige Historiske Marked på, i og udenfor Spøttrup Middelalderborg arrangeret af Spøttrup Turistforening i samarbejde med Muserum Salling og Spøttrup Borgs VennerDer er masser af spændende underholdning med gammelt og nyt. De Gale Riddere på deres heste vil give vanvittig opvisning, hvor alt kan ske.

Falkonerens elegante falk vil flyve om ørerne på publikum og jagte Herr Franks medbragte lokkekylling. Gøgleren Jens Nar vil få publikum til både at gyse og le med sine finurligheder. Jomfru Ange-lica vil vise ildkunst, Draban-terne slås på sværd så stålet synger og medlemmer af Spøttrup Cirklen – Kaj Fjend-bo, Glaskunst og Lone Boe, malerier, vil udstille i Riddersalen.

Og så vil hele den gamle borg selvfølgelig summe af liv, kræmmerier, musik og dans både ude og inden for voldene fra de mere end 100 udklædte og middelalderoplagte aktører.

Denne weekend vil være en herlig oplevelse for hele familien, så tag hinanden og naboen i hånden og drag af sted til dette fantastiske marked med den helt specielle stemning.