Stor interesse for sparekassens hammerslag

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.31 Maj 2016 - Kl.8:26

Hammerslag i Balling for første gang i historien blev lidt af et tilløbsstykke.

130 deltog i arrangementet.

Hammerslag i Balling for første gang i historien blev lidt af et tilløbsstykke. Over 130 gæster lyttede intenst til Frode Munksgaard, der talte om alt fra boligstil, livskvalitet og til vigtigheden af, at der er penge nok til den tredje alder.
Og han brugte sig selv som eksempel, hvilket gjorde det endnu mere levende og troværdigt.
Frode Munksgaard var også aftenens toastmaster og skød arrangementet i gang med en introduktion af de tre ejendomsmæglere som Sparekassen Balling havde indledt samarbejdet med om hele setuppet. 
EDC i Oddense, v/Anna Vestergaard præsenterede en villa i Balling. Næste villa fra Skive, blev præsenteret af Torben K. Kristensen, Nybolig i Skive og den sidste villa fra Holstebro, blev præsenteret af Flemming Andersen fra RealMæglerne i Holstebro. Og nu kom der gang i lommeregnerne. Der skulle vurderes, snakkes og gættes og til sidst skulle gæsterne lægge deres tre gæt sammen på de tre villaer. Og Frode Munksgaard afslørede vinderne af kategorien ”villa” ved at ringe op til den heldige.
Alle ventede spændt på, hvilken mobiltelefon der ville ringe i Pulsens Multisal. 
Pludselig var der bid - Hans Pedersen, Skive greb ”Mobilen” og kunne konstatere, at han var vinderen af kategorien ”VILLA”. Han havde vurderet den samlede pris til 3.490.000 kroner, og den rigtige pris var 3.470.000 kroner - og altså kun 20.000 kroner fra det rigtige resultat. Sparekassen Balling kvitterede med et gavekort på 1.000 kroner til den lokale slagter. 
Næste kategori var sommerhuse. Også her var de tre mæglere på scenen og præsenterede denne gang tre sommerhuse til en samlet pris 2.232.500 kroner, og her blev den heldige vinder Anette Vilsgaard fra Oddense med et gæt på 2.225.500 kroner - og altså kun 7.000 kroner fra den rigtige pris. For den fine præstation modtog Anette et gavekort til A Hereford Beefstouw på 1.000 kroner.

Læs mere i avisen ...