Stor lokal opbakning til aktivitetshus

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.2 Februar 2016 - Kl.11:21

Gennem det sidste halve års tid har arbejdsgruppen for etablering af et nyt aktivitetshus i Hvidbjerg løbende indsamlet tilsagn fra lokale husstande og virksomheder.

Det nye aktivitetshus er tænkt placeret som nabo til Hvidbjerg Børnehave.

Gennem det sidste halve års tid har arbejdsgruppen for etablering af et nyt aktivitetshus i Hvidbjerg løbende indsamlet tilsagn fra lokale husstande og virksomheder. Indsamlingen er sket med personlig kontakt og rådgivning til hver enkelt. Efter at op mod 90 procent af lokalområdet er blevet spurgt, har arbejdsgruppen opgjort tilsagnene til 814.700 kroner.
- Det har været positivt at tale med de lokale, og opbakningen har været stor. Med over 800.000 kroner er vi nået tæt på det mål på en million kroner, som vi satte i sin tid, og vi håber, at den sidste lokale indsamling bringer os resten af vejen, siger Jacob Rytter, der er medlem af arbejdsgruppen.
Arbejdsgruppen har nu besluttet at fastholde den positive fremdrift af projektet ved at sætte gang i næste fase, hvor kommune og fonde ansøges om støtte til aktivitetshuset. Hermed fastholdes optimismen omkring projektet i Rettrup, Brøndum og Hvidbjerg.
Det nye aktivitetshus er tænkt placeret som nabo til Hvidbjerg Børnehave med henblik på at skabe størst mulig synergi.