Store hoppedag i Spøttrup Kulturhal

Af rj - Tirsdag d.18 Februar 2014 - Kl.10:06

Spøttrup Kulturhal har i en årrække haft en fast tradition den første mandag i vinterferien - en tradition som er til stor nydelse for såvel ung som for gammel.
Der hoppes til den store guldmedalje på oppustede hoppepuder i den store hal. Og hallen var velbesøgt dagen igennem af alle aldre, der på hver sin vis nød den livlige aktivitet. 

Men at det bliver ved med at være gratis, kan der godt herske tvivl om: „Det koster os i øjeblikket 6.000,- kroner at leje de store hoppepuder, så det er en stor udskrivning på vores budget hvert år“, erkender halinspektør Henrik Godsk, der ikke kan afvise, at man måske i fremtiden kan blive nødt til at opkræve et beløb i entre, hvis traditionen skal fortsætte.I multihallen er aldersgennemsnittet væsentligt højere blandt deltagerne, men der hygges - og spilles - petanque på alle baner. Og det sker med stort alvor - og mange grin... Og mens vore Curlingteams ved VinterOL måske mangler lidt i skarphed, er der ingen vaklen ved Seniorpetanquen ...Laila i kulturcaféen havde naturligvis åbent, og der blev dagen igennem langet mange godbidder og drikke over disken til de mange gæster.

Se video på: www.spottrup-ugeavis.dk/videoklip