Store og små prøvede håndbold

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.8 Januar 2019 - Kl.9:08

Forleden var Spøttrup Motion & Sport en af de mange foreninger rundt om i Danmark, som havde valgt at deltage i arrangementet Håndboldens Dag.

Foto: Mai-Britt Mortensen/Spøttrup Motion & Sport.

Forleden var Spøttrup Motion & Sport en af de mange foreninger rundt om i Danmark, som havde valgt at deltage i arrangementet Håndboldens Dag. Det skete i Spøttrup Kulturhal, og blev en stor succes.
Dagen blev skudt i gang klokken ni med fælles opvarmning for både store og små. Herefter var der mulighed for både at prøve håndbold-fitness og det nye kamprelaterede spil, five-a-side håndbold.
For de yngste generationer var der mulighed for musikalsk legestue og for at brænde en masse krudt af på Trille Trolle banen. I dagens anledning var det også muligt at teste, hvor hårdt man kunne skyde med en håndbold - dette blev hurtigt til en mindre konkurrence for specielt de unge mennesker.
Dagen igennem var der masser af smil både på og udenfor banen, og da dagens program sluttede, havde i alt cirka 100 gæster været forbi Spøttrup Kulturhal i løbet af dagen.
Klubben er taknemmelig for den store opbakning og siger tak for en fantastisk håndbolddag.