Succes med søndagskaffe på kroen

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.4 September 2018 - Kl.9:17

Kromanden i Rødding Alex Kirkegaard og kontaktrådene i Balling, Rødding og Lem, Lihme, Vejby, Håsum og Ramsing var lidt usikre, om det fælles projekt søndagskaffe på kroen

Omkring 50 deltog i den første søndagskaffe.

Kromanden i Rødding Alex Kirkegaard og kontaktrådene i Balling, Rødding og Lem, Lihme, Vejby, Håsum og Ramsing var lidt usikre, om det fælles projekt søndagskaffe på kroen, var noget det kunne lykkes her i det vestlige Salling. Men al betænkelig blev gjort til skamme. Søndagen bød sig til, med sol og blå himmel og både ægtepar og enlige myldrede frem. I stedet for at sidde alene hjemme i stuen, havde cirka 50 personer valgt hygge og fællesskab på Spøttrup Kro.
Oda Lauritsen kiggede også forbi og læste en sjov novelle og nogle digte, der blev sunget nogle kendte sensommersange og de fremmødte nød kroens lækre bagværk.
- Vi havde en fantastisk dag, og vi er så glade for opbakningen. Snakken gik på kryds og tværs, der blev synget sange fra højskolesangbogen og folk hyggede sig sammen. Flere fortalte, at de allerede glæder sig til næste gang, siger Alex Kirkegaard,
Der er foreløbig fastsat to søndage mere, en i oktober og en i november, og fortsætter succesen, vil der sikkert blive søndagskaffe også i det nye år. Konceptet vil være, at man melder sig til og der er mulighed for, at blive hentet ved døren og kørt hjem igen, der vil være fællessang, lidt underholdning, hyggesnak og ikke mindst noget godt til kaffen - alt til en mindre egenbetaling.
Næste gang er den 7. oktober.