Succesfuld aften i Allesby

Af Lasse J Lauritsen - Tirsdag d.8 December 2015 - Kl.8:39

Torsdag den 3. december 2015 var der åbent hus i Allesby for alle, der havde lyst til at dukke op.

Torsdag den 3. december 2015 var der åbent hus i Allesby for alle, der havde lyst til at dukke op. Der kom imellem 800-1000 mennesker, og alle var imponerede over elevernes produktive arbejde. 
Der er blevet lagt tid og kræfter i denne uge, og det fik vi bestemt belønnet torsdag aften. Der blev solgt en masse ting. Eksempelvis: Betonværkstedets fine juledekorationer, Genbrugs hjemmelavede hylder eller Mediecenterets avis.
I banken var der travlhed med veksling af danske kroner til møntenheden Klejner, og der blev brugt Klejner i alle værksteder - specielt besøgt var bl.a. Himmel og Helvede, som bød på en hyggelig biograf og en uhyggelig labyrint i kælderen. Desuden var der stort rykind i restauranten og i caféen.
Som helhed har det været en fuldendt og berigende uge, hvor eleverne har mødtes på en anden måde end til daglig. Det var fantastisk at se, hvordan de store elever har taget sig af de mindre elever og samarbejdet på kryds og tværs.
VSD Balling Afdelingen vil gerne sige tak til alle de besøgende og ikke mindst tak til alle skolens elever og lærere for en dejlig uge.