Så er der igen fokus på sundhed i Spøttrup Kulturhal

Af Helle Lenschow - Onsdag d.22 Januar 2020 - Kl.9:49

For 10. gang er der Sund Mand-Sund Kvinde i Spøttrup Kulturhal.

Motion og sund kost er også en investering i en god alderdom.

Det er Futurum Fitness der afholder arrangementet, hvor det er muligt for begge køn gratis at få tjekket deres sundhed. Det sker den 28. januar, og alle interesserede skal bare møde op.
Arrangementet startede med kun at være for mænd, da man de første to år var en del af det landsdækkende tilbud om fokus på mænds sundhed, og der var interesse for arrangementet fra starten. I 2013 satte Futurum Fitness derfor også øjnene på kvinders sundhed, og derfor er det nu for begge køn, lige som det siden er blevet en tradition, at hallen en gang årlig i januar måned åbner for det gratis arrangement.
Alle kvinder og mænd fra hele Salling, der har lyst til at prioritere sig selv og deres sundhed har derfor muligheden for at tage hul på et helt nyt år i bedste stil med fokus på det vigtige område.
På dagen kan du, i samarbejde med Sundhedscenter Skive og Futurum Fitness, få målt blodsukker og blodtryk, tage en lungefunktionstest, lære din Body-age at kende ved en vejning med kropsanalyse og prøve promillebrillen for at opleve, hvordan alkohol påvirker din dagligdag. Der er også mulighed for at få en snak om forskellige tilbud, du kan benytte i sundhedscenteret ligesom Futurums instruktører er parate til at vise dig forskellige former for træning. Det er muligt at snakke med en instruktør om individuel træning og aftale tid til en gratis prøvetime.
Endelig kan alle naturligvis besøge caféen og købe et sundt måltid.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android