Tag til Skive Jobfestival og scor et job

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.31 August 2021 - Kl.9:41

40 virksomheder står klar med mange spændende job på Skiveegnen.

Da festivalen fandt sted i 2019 besøgte 1000 ledige festivalen.

På Skive Jobfestival kan du finde din kommende arbejdsplads. Kig forbi og besøg 40 virksomhedsstande - hør om jobmulighederne og virksomhedernes behov for nye medarbejdere til Skive Jobfestival 2021, som finder sted torsdag den 23. september på Strandtangen.
Her kan du blandt andet se over 200 ledige jobs på Skiveegnen, få viden om ledige jobs, som du ellers ikke ville høre om samt komme et skridt tættere på en regulær jobsamtale. Der er også mulighed for at få fif til brugen af LinkedIn og gode råd til CV og ansøgning.
Skive Jobfestival sætter Skive på landkortet. Det er en egn med mange spændende store og små virksomheder, der i den grad mangler arbejdskraft – faglært, ufaglært og specialiseret arbejdskraft med kort, mellemlang og lang videregående uddannelser. 
- SKOV A/S deltog ved sidste Jobfestival. Vi mødte rigtig mange spændende kandidater, og fandt en del nye medarbejdere til vores lager og mange gode kandidater til funktionærstillinger, hvor flere efterfølgende var i proces til nogle af vores ledige jobs. Vi glæder os til Skive Jobfestival 2021. Vi håber at se mange - både ledige og nogen, der er nysgerrig på at prøve noget nyt, siger Anne Bundgaard, HR Partner, SKOV A/S.
Også hos N.C. Nielsen A/S er erfaringerne gode
- Ved seneste jobfestival oplevede vi en stor interesse for vores virksomhed og havde rigtigt mange besøg på vores stand. Vi fik efterfølgende mange ansøgninger både til opslåede stillinger samt til vores jobbank.
Derfor er vores mål for deltagelse i år det samme som sidst, nemlig at få synliggjort os overfor - og få skabt kontakt til fremtidens medarbejdere, siger Dan Kirkebak, Reservedels- og indkøbschef, N.C. Nielsen A/S.
Da festivalen fandt sted i 2019 besøgte 1000 ledige festivalen.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android