Tage lapper din cykel hos dig

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.30 August 2016 - Kl.8:39

Cyklister i Skive og Salling behøver ikke længere slæbe cyklen til cykelsmeden, hvis den er flad eller trænger til service.

Tage Kristiansen lapper også kørestole. Her ses Mikkel Hansen fra Skive, som nu er fri for at undvære sin kørestol, hvis dækket er fladt. Han er derfor glad for Tages mobile løsning.

Cyklister i Skive og Salling behøver ikke længere slæbe cyklen til cykelsmeden, hvis den er flad eller trænger til service. For nu kan cykelsmeden komme til dig. Alt du skal gøre er at gribe røret og ringe til Easylap.dk, som er et nyt firma med base i Skive. Bag det står Tage Kristiansen, og han er såkaldt mobil cykelsmed. Firmaet har eksisteret siden april i år, og kunderne er begejstrede. 
- Du behøver ikke en gang være hjemme, når jeg kommer. Bare jeg kan komme til cyklen og dækket, så ordner jeg den på stedet, så cyklen er klar, når kunden kommer hjem.
Jeg har også en del barnevogne, kørestole, trillebør og sækkevogne - og faktisk har jeg allerede nu opgaver i det meste af Jylland. Da den slags uheld her tit sker akut, er jeg fleksibel og klar til at rykke ud alle ugens syv dage, siger Tage Kristiansen, der har indrettet et helt lille cykelværksted bag i sin varevogn.
- Jeg fik en arbejdsskade i 2010, og da jeg sad i det system, så tænkte jeg, at der måtte ske noget. Jeg så, at to mænd fra København kørte som mobile cykelsmede, og det fik mig til at prøve det af her på Skiveegnen også. Det er gået over al forventning, og folk er virkelig glade for muligheden, siger Tage Kristiansen, der også reparerer hjulene på travfolkenes sulkyer - et område, der må siges at være en særlig niche på netop Skiveegnen, hvor der som bekendt er mange travfolk.