Tennis og padel for alle aldre i Vestsalling

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.11 Oktober 2022 - Kl.8:59

Den lokale klub tiltrækker medlemmer fra et stort område.

Paul Knudsen og Poul Nielsen ved tennisbanerne i Spøttrup.

I Vestsalling Tennis og Padel med baner og klubhus ved Spøttrup Kulturhal ved Rødding formår man at tiltrække medlemmer i alle aldre - og beholde dem. Tallene taler deres tydelige sprog, og fra DGI, hvor klubben er medlem, lyder det da også, at der er tale om en af landets største. I gennemsnit har DGI-klubberne i et georgrafisk område fra Skagen til Hvide Sande i gennemsnit 60 medlemmer til tennis og padel, men i Vestsalling er der mange flere. Alene til tennis er der lige nu 71 medlemmer, mens der til padel er 96 medlemmer. Klubben kan dermed bryste sig af 167 medlemmer, og det er noget mere end 60.
Det antal ligger rimeligt stabilt, fortæller formand for Vestsalling Tennis og Padel Paul Knudsen, da avisen møder ham og næstformand Poul Nielsen i klubhuset for at få en snak om, hvad det er, man er god til her.
- Vi har altid haft mange medlemmer til tennis. Vi startede klubben i 1990 med 94 medlemmer, og siden har vi ligget et sted mellem 70 til 96. Vi er utrolig glade for opbakningen og værner om både medlemmer og faciliteter, siger Paul Knudsen.
I 2021 kom padelbanen til. Den var den første udendørs af sin slags i Skive Kommune, og samtidig kom der lys på banerne - også til tennis. Det betyder, at det er muligt at spille på senere tidspunkter - også i den mørke tid.
- Det er langt fra alle udendørs tennis- og padelbaner, der har lys på banerne. Vi har prioriteret det, fordi det kommer medlemmerne til gode og giver flere mulighed for at spille, siger Poul Nielsen.

Læs hele den store flotte artikel i Spøttrup Ugeavis uge 41.