Tøsetur med fuld make up

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.13 Juni 2017 - Kl.12:23

Så har tøserne fra VSD, nærmere bestemt Balling SFO, været på deres tøsetur.

Det var en flok forventningsfulde tøser, som i sidste uge kom på Balling SFOs årlige tøsetur.

Så har tøserne fra VSD, nærmere bestemt Balling SFO, været på deres tøsetur. 
I år gik turen igen til Helle P og Rikkes frisørforretning. De mener, det er en fast tradition, at vi kommer der, og tøserne ville sikkert være med på det, siger Bente Bak Primdahl fra VSD. 
Der var gang i det hele hos frisørerne. Håret skulle sættes flot, neglene skulle forsigtigt lakeres og måske kunne der komme lidt farve i håret. Mens tøserne ventede på at komme til, var der både fodbad og massage, og så gjorde ventetiden ikke så meget. Det mest spændende var måske make-up’en. Det kræver lidt øvelse, og her fik pigerne glæde af de  kyndige hænder i butikken, som sørgede for at kinderne ikke blev for røde. Altsammen taget med et smil og med masser af fnis grin og snak.
Børnene fra Balling SFO fik en dejlig dag, og det gjorde underviserne også, når børnene var så glade og nemme at have med at gøre.
- At de så også kunne stille sig op i vinduet og være en del af udstillingen, det gjorde dagen helt perfekt for mange af dem, siger Bente Bak Primdahl, der også takker Helle P og Rikke, for at de måtte komme på besøg.