Topmoderne vaskehal på vej i Balling

Af Thomas Rosenkrands - Tirsdag d.30 Juli 2019 - Kl.11:32

I uge 42 indvies den vaskehal, som Dagli’Brugsen Balling er ved at etablere.

Dagli’Brugsen Balling er ved at etablere ny, topmoderne vaskehal. Foto: Lasse Lauritsen.

I uge 42 indvies den vaskehal, som Dagli’Brugsen Balling er ved at etablere. Brugsuddeler Mikkel Janum fortæller, at indvielsen markeres med en fest, som han vil fortælle mere om, når tidspunktet nærmer sig.
Foruden festen bliver der også noget at glæde sig til for de kommende vaskehals brugere.
- Det bliver lettere at bruge vaskehallen, fordi du ikke længere skal bakke ud, men kan fortsætte ligeud, når vasken er færdig, forklarer Mikkel Janum. 
Han fortæller videre, at vas-
kehallen får en mere synlig placering og samtidig bliver udstyret med den nyeste teknologi, så bilisterne får den bedst mulige vask og desuden får flere vaskemuligheder.
Oven i disse fordele, kan brugerne fremover glæde sig over at vaske miljøvenligt. For vaskehallen svanemærkes som en konsekvens af den miljøvenlige tilgang. Blandt andet renses og genbruges vandet i hallen. 
Også lokalt kan man allerede nu glæde sig over den nye vaskehal. Der anvendes nemlig lokale håndværkere til etableringen. 
Hele baggrunden for beslutningen om en ny vaskehal var, at den gamle hal stod overfor en gennemgribende renovering. 
- Vi skulle under alle omstændigheder investere en del i en eventuel renovering af den gamle vaskehal. Da vi samtidig kunne give vores kunder flere fordele med en helt ny vaskehal, valgte vi denne løsning, uddyber Mikkel Janum. Han understreger samtidig, at der er store forventninger til den nye investering: Antallet af vaske forventes at stige med 50 procent fra de nuværende ca. 10.000.