Tredje klasse samlede flasker til Knæk Cancer

Af Halfdan Buizer - Mandag d.20 November 2017 - Kl.9:27

Kræft er en forfærdelig sygdom.

Børnene fra Balling Skoles tredje klasse, havde en god dag, hvor der både blev spist flødeboller og pølsehorn, men der var også et formål. De skulle nemlig samle flasker ind.  

Kræft er en forfærdelig sygdom. Det måtte en pige fra Balling Skoles tredje klasse sande, da hun for et halvt år siden mistede sin mor til sygdommen. Ingen bør stå alene, om man så er pårørende eller selv er kræftramt. Og det var hendes klassekammerater i tredje klassen på Balling Skole enige i. Trine Lund Andersen har tvillinger, der går i samme tredje klasse på Balling Skole og hun fik en god idé. Hun ringede til sin veninde, der også har et barn i klassen og foreslog, at klassen kunne bruge en eftermiddag på at samle flasker, så de kunne donere beløbet til Knæk Cancer og vise deres støtte til klassekammeraten og hendes familie. Og det var et hit hos børnene.
- Der var i alt 20 børn med ude og samle flasker, og så var vi nogen voksne. Vi hentede børnene efter skole, og så gik vi rundt i Balling og samlede flasker. Vi hyggede os rigtig meget, fortæller Trine Lund Andersen. 

Læs smere i avisen ...