Trekløver åbner butik i Røddings hjerte

Af Helle Lenschow - Onsdag d.27 Maj 2015 - Kl.10:00

Vine, brandy, masker fra Afrika og Kina, kulprodukter mod dårlige lufte, hudpleje fra Kreta og stendesign samt fotografier og tøj i hør, uld og silke.

Else Dürr, Palle Birkholm og Lone Krunderup åbner butik i Rødding den 29. maj.

Vine, brandy, masker fra Afrika og Kina, kulprodukter mod dårlige lufte, hudpleje fra Kreta og stendesign samt fotografier og tøj i hør, uld og silke. 
Dette er blot nogle af de varer, som kunder kan finde i Røddings nye butik, der åbner den 29. maj i Bizz-Art. Navnet er Boutique BizzArt, og bag den står Else Dürr, Palle Birkholm og Lone Krunderup - alle fra Røddingegnen, og de vil hver især bidrage med spændende varer til byens nye butik. Rødding er en levende landsby, og vi vil gerne være med til at bevare livet lokalt, og samtidig trække folk til byen. Vi er sikre på, at butikken vil have en positiv afsmittende effekt på byens øvrige butikker også, siger Else Dürr. De tre har kendt hinanden i mange år, og det er naturligt for dem at indgå et samarbejde i borgerhuset midt i Røddings centrum, hvor der i forvejen er mange andre aktiviteter. Med butikken skabes der endnu mere liv i huset, og den vil være åben mandag til fredag fra om eftermiddagen samt efter aftale.
- Butikken får en central beliggenhed midt i Rødding, og vi tænker naturligvis også på områdets turister, som vi gerne vil give endnu flere gode grunde til at besøge vores by, siger Lone Krunderup. De tre håber, at rigtig mange vil dukke op den 29. maj til receptionen, men også efterfølgende i butikkens åbningstider.