Tv-kendis fortæller om både alvor og sjov

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.25 Januar 2022 - Kl.8:25

Den 3. februar kan du opleve Peter Ingemann i Michèle Bellaiches talkshow i KulturCenter Skive.

Oplev Peter Ingemann i Michèle Bellaiches talkshow i KulturCenter Skive.

Han har altid imponerende seertal i TV’s primetime, og der er lagt op til en hudløs ærlig samtale, hvor publikum vil komme helt tæt på mennesket Peter Ingemann, når han og Michèle Bellaiche taler om alt fra hans store og omfattende TV-karriere til hans barske opvækst.  For selvom størstedelen af befolkningen kender Peter Ingemann som det sympatiske, charmerende og rolige gemyt fra TV, så har han en baggrund, der er alt andet end det. 
Det har han tidligere fortalt om i sine meget personlige, selvbiografiske bøger Ingemanns land – Et familiedrama og Elsk afgrunden, der begge tager et nødvendigt opgør med familie og fortid.
Aftenen står dog både i alvorens og humorens tegn, for selv om opvæksten har været barsk, så er der ingen tvivl om, at Peter Ingemann også vil krydre aftenen med hylende morsomme historier og anekdoter. 
Peter Ingemann er gentagne gange blevet kåret som landets bedste mandlige underholdningsvært, blandt andet på grund af sin deltagelse i flere succesfulde programserier, såsom ”Hammerslag”, ”Nybyggerne” og ikke mindst ”Størst”.
Peter Ingemann nyder at møde nye mennesker og denne aften i KulturCenter Skive bliver ingen undtagelse. Han glæder sig til at komme i dialog med publikum, og traditionen tro udloddes der præmier til aftenens bedste spørgsmål i Michèles LIVE.