Ulve fra Spøttrup hyggede på vinterlejr

Af Helle Lenschow - Mandag d.30 Marts 2015 - Kl.10:22

Forleden stod 27 forventningsfulde Ulve helt klar til at komme på vinterlejr og uden at vide hvad der ventede dem.

Ulvene havde en fantastisk vinterlejr.

Forleden stod 27 forventningsfulde Ulve helt klar til at komme på vinterlejr og uden at vide hvad der ventede dem. Ulvene var så heldige at en flok forældre ville køre med dem til Stendislejren ved Ryde, og vel ankommet blev alle bænket ved bordene i deres nye bander, og så var det tid til madpakker og snak. Efter mad var det tid til at få gjort klar til nat, hvor alle fik en madras til gymnastiksalen, men inden sovetid skulle Ulvene da lige have lidt bålhygge med natmad. Til natmad skulle man selv lave toastbrød med æg i midten, og dette blev lavet på små bålpander. Når det er fredag er børnene som regel klar til soveposen tidligt, og denne gang var det lige, som det plejer, og efter at alle var kommet ned at ligge, gik der kun fem minutter - og så var der ro.
Det betød dog, at børnene var oppe næste dag allerede klokken fem minutter over syv og klar til morgenmad. Efter endt morgenmad fik gruppen sendt to ledere ud til skoven, hvor de ville gøre klar til, at alle Ulve skulle lave opgaver det meste af dagen. Børnene skulle blandt andet lære om førstehjælp ude i naturen, flytte en gryde uden at røre den, løse morsekoder og bringe middagsmaden over noget vand uden at blive våde. 
Om aftenen vendte alle tilbage til lejren, hvor børnene hvilede, indtil bålet var klar til aftensmad. Med det vidunderlige vejr, Ulvene havde på lejren, var det godt, at det var bålmad. Maden skulle de selv lave og denne gang var det pandekager med fyld. 
Derefter var der fri indtil aftenskaffe, hvor der skulle indtages meget kage, som var kommet med fra de gode forældre, og på samme tid var der lavet skuespil af banderne. Herefter krøb nogle i soveposen, mens andre blev oppe med lederne, og næste dag kunne forældrene hente nogle glade og trætte børn hjem fra en fantastisk weekend.